Reportaže
-seznam vseh reportaž objavljenih na strani Slo-climbing.com-

 

Balvanske reportaže

Magic Wood

Brata Tomaž in Blaž Rant sta se konec meseca oktobra mudila v Švici, kjer sta obiskalo najnovejše balvansko področje Magic Wood v dolini Averstal, ki je bil za javnost predstavljen šele pred kratkim. V sodelovanju z našo stranjo smo pripravili kratko, zelo zanimivo fotoreportažo.
 
 

Izlet v Cresciano

Kako je šlo par plezalcev za vikend v Švico, si lahko preberete in ogledate v prispevku Blaža Mura.
Vse kar ste kdaj hoteli izvedeti o balvanih v italijanskem kantonu Tessino v Švici, pa niste vedeli koga vprašat?
Vse to in še kaj zraven na naših straneh!
 
 

Balvani Èrni vrh

V bližini smuèišèa Èrni vrh pri Cerknem je nastalo novo in zelo zanimivo balvansko podroèje. Zaenkrat je nastalo 40 "lažjih" problemov, obstaja pa še veliko možnosti za zahtevnejše probleme. Spet smo vam pripravili priroèen in brezplaèen vodnik, ki ga lahko prenesete z naše strani.
Prenesi brezplaèni vodnik za balvane Èrni vrh.

 

Balvani v Reziji

Blaž Mur je pripravil kratko fotoreportažo z plezanja v dolini Rezije, ki se nahaja tik za slovensko mejo.
Zanimivo balvansko podroèje, ki se nahaja v strugi reke, so nadelali lokalni plezalci, ponuja pa veliko možnosti za nastanek novih problemov.
 

Balvani na Okrešlju

Lansko leto se je ekipa koroških plezalcev mudila na Okrešlju, kjer so uspeli odkriti novo zanimivo balvansko podroèje za katerega so v sodelovanju z našo stranjo pripravili tudi vodnik, ki ga lahko brezplaèno prenesete na svoj raèunalnik. 
Prenesi brezplaèni vodnik za balvane na Okrešlju.
 

Iz skupnega Fonta

Konèno smo uspeli pripraviti zgodbo o treh nadobudnih Slovencev, ki so se v zaèetku  letošnjega aprila odpravili plezat v francoski Fontaineblue - svetovno meko balvanskega plezanja.
 

Žirovski balvani

V bližnji okolici Žirov sta nastala še dva nova podroèja z balvani.
Blaž Mur, ki je avtor veèine novih problemov, je pripravi vodnik nov vodnik za ta podroèja in dopolnil stari vodnik namenjen balvanom Gore.
Prenesi brezplaèni vodnik za žirovske balvane.
 

Balvaniranje v Dolomitih

Ekipa sedmih Slovencev se je zadnji vikend v avgustu leta 2000, odpravila na balvane v osrèje Dolomitov in za vas pripravila zanimiv prispevek.
 

Plezalne reportaže

 

Plezališèe Vranske peèi

Na Koroškem je na obronkih Uršlje gore, približno na 800 metrih nadmorske višine, nastalo novo koroško plezališèe. Veèina smeri je obrnjena proti vzhodu in jugovzhodu, zato je sonce v smereh poleti le precej pred poldnevom, nato pa stene ovije prijeten hlad.

Plezališèi Bitnje in Boè

Poroèilo o dogajanjih v plezališèih Bitnje in  Boè, ter vodnièek, ki si ga lahko preneste na svoj raèunalnik. Vse to je za našo stran pripravil lokalni plezalec Igor Kopše.
Prenesi brezplaèni vodnik za plezališèi Bitnje in Boè.

Grški plezalni raj

Blaž Mur in Jolanda Frelih sta se lansko poletje potepala po grškem otoku Kalymnos. Za vas sta pripravila zanimivo reportažo.

 

Copyright  2000 www.slo-climbing.com. All rights reserved.